Medicul de gardă

Ce riscuri atrage refuzul vaccinării copilului

202
2
Ce riscuri atrage  refuzul vaccinării copilului - 19ianmedicvaccinare-1390139790.jpg

Articole de la același autor

"Sora mea a avut o problemă cu copilul de la un vaccin și se ține scai de mine să nu cumva să fac vreun vaccin copilului meu. Am auzit și eu povești de felul acesta și mi-e cam frică să duc copilul la vaccin, are două luni. Pediatra mi-a făcut o listă cu vaccinuri, mi-a și recomandat niște denumiri, dar mi-a fost jenă să-i vorbesc despre frica mea. Aș avea nevoie de niște lămuriri, prin această rubrică. Vă mulțumește pentru înțelegere o proaspătă mămică!".
v v v
Speriate de episoade precum cele descrise de cititoarea noastră au mai fost și alte mame. Chiar și dr. Anca Sima, medic primar specialist în cadrul Clinicii Homeomed, ne-a confirmat că subiectul imunizării prin vaccinare a atras, de-a lungul anilor, controverse. Dincolo de acestea însă, vaccinarea este foarte importantă, și asta întrucât unele afecțiuni pot duce până la decesul copilului sau efectele negative ale bolii respective pot lăsa, pentru toată viața, sechele severe asupra omului. Că este așa, o spun și rezultatele studiilor, potrivit cărora, după introducerea vaccinurilor, numărul îmbolnăvirilor s-a redus extrem de mult. Iar această realitate trebuie să confere oamenilor încredere în vaccinare.
Când începe vaccinarea. Medicul precizează că vaccinarea este un proces mai complex, care începe din primele zile de viață. Referitor la părinți, într-adevăr, aceștia trebuie să mențină legătura cu pediatrul, pentru a fi informați asupra schemei de vaccinuri ce va trebui respectată ulterior, exact cum s-a întâmplat și în cazul cititoarei noastre. S-a constatat că persoanele nevaccinate se pot îmbolnăvi la contactul cu microbul care determină o boală infecțioasă, riscând complicații foarte grave. 


Comentează știrea

christian louboutin shoes for sale
28 februarie 2014
christian louboutin shoes for sale

christian louboutin shoes where to buy Stiri Cetățenești : Ce riscuri atrage refuzul vaccinării copilului | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes for sale http://mpkmining.com/images/authentic-christian-louboutin-shoes.asp

Drew Brees Jersey
12 august 2014

how the needs and desires of people can inspire innovative designs and how prototyping methods are evolving for the design of digital technology. [url=http://www.welovenorthcoteroad.com/news.asp]Drew Brees Jersey[/url] Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum scazi febra copilului
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum reacționezi  la fricile micuțului
Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Gwen Stefani va avea un băiețel
Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Când și cum trebuie lăudat copilul
Pagina a fost generata in 0.3907 secunde