Medicul de gardă

Astmul. Poate fi vindecat?

150
Astmul. Poate fi vindecat? - medicastm12fb-1392217798.jpg

Articole de la același autor

Doamnă Georgeta Zelea, așa este, doctorul dumneavoastră de familie nu a exagerat când v-a spus că astmul nu poate fi vindecat în totalitate. La fel de adevărat este însă, potrivit dr. Iuliana Botezatu, medic specialist în cadrul Phoenix Eastern Medical Center, că aproape toți asmaticii responsabili vor putea să dețină control asupra bolii dacă urmează un tratament adecvat și reușesc să respecte toate recomandările medicului specialist. Dacă vor face asta, nimic nu îi va împiedica să muncească și să-și desfășoare activitățile așa cum fac și persoanele sănătoase.
Ce este asmul. Nimic altceva decât o afecțiune cronică a plămânilor, din cauza căreia se declanșează o serie de probleme respiratorii, principalele simptome fiind senzația puternică de lipsă de aer, apăsare în piept, tuse, dar și respirație șuierătoare. 
Din păcate, dacă boala nu este ținută sub control, căile respiratorii se vor inflama, vor deveni extrem de sensibile la schimbările din mediul înconjurător, iar în aceste condiții, criza astmatică este iminentă, respirația devenind foarte dificilă. 
Pentru evitarea complicațiilor, bolnavul ar trebui să țină permanent legătura cu medicul specialist și să-i urmeze sfaturile, chiar dacă, la un moment dat, simte o ameliorare evidentă a simptomelor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Cum ținem astmul sub control
Pagina a fost generata in 0.4004 secunde