Noul Ford Puma a fost lansat, oficial, și la Constanța

594
Noul Ford Puma a fost lansat, oficial, și la Constanța - lansareford-1582121655.jpg
Iubitorii mărcii Ford au la dispoziție, începând cu luna aceasta, noul model din gama SUV, care îmbină designul seducător, cea mai bună capacitate a portbagajului din segment și eficiența oferită de sistemul mild-hybrid. Ford Puma este primul autovehicul hibrid construit în România, fiind totodată primul autovehicul produs în țara noastră care a obținut cinci stele EuroNCAP, conform noilor norme.

Potrivit reprezentanților Țiriac Auto, soluțiile ingenioase de depozitare care oferă cea mai mare capacitate de încărcare din segment sunt doar câteva dintre inovațiile dezvoltate în urma discuțiilor cu clienții. În același timp, tehnologia avansată Ford EcoBoost Hybrid de 48 de volți va spori eficiența consumului de combustibil, performanțele și plăcerea de a conduce.

În orașul nostru, noul Ford Puma a fost prezentat, oficial, ieri, 18 februarie, în cadrul unui eveniment care a avut loc la showroom-ul Țiriac Auto Constanța, de pe șoseaua Mangaliei nr. 211.

Ford Puma este disponibil în acest moment în patru variante de echipare: Titanium, Titanium X sau variantele mai sportive ST-Line X și ST-Line. În ceea ce privește motorizarea, clienții Ford Puma pot alege dintr-o gamă avansată de motoare pe benzină Ford EcoBoost de 1.0 litru, produse tot la uzina Ford de la Craiova, iar din luna mai se poate opta și pentru versiunea diesel de 1.5 l EcoBlue.

În acest fel, noul Ford Puma a introdus un nou capitol în identitatea de design a Ford, cu un stil atrăgător, ce include blocurile optice distinctive și liniile atletice, aerodinamice. Dimensiunile compacte ale acestui SUV oferă o gardă la sol ridicată pentru o experiență plină de încredere la volan. Totodată, performanța remarcabilă și consumul optimizat de combustibil sunt livrate clienților Puma utilizând tehnologia Ford EcoBoost Hybrid 48 de volți. Apoi, sistemul de propulsie mild-hybrid integrează asistența electrică a cuplului cu un motor pe benzină EcoBoost de 1,0 litri, cu trei cilindri și frecare redusă, oferind un vârf de putere de până la 155 CP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7104 secunde