Incertitudinea afectează orice cheltuială, chiar și cele legate de reparațiile necesare la mașini

555





Ca și în cazul imobiliarelor, mașinile fac parte din categoria bunurilor care nu sunt foarte importante în acest moment. Sunt bunuri pe care nu doar românii nu le caută. Sau chiar dacă le caută, nu se decid asupra unei achiziții. Și nu pentru că nu ar avea nevoie de ele după depășirea situației de urgență sau după depășirea crizei, ci pentru că incertitudinea îi face să nu poată lua o decizie. Nu știu la ce să se aștepte după această perioadă, deoarece deciziile se iau aproape de pe o zi pe alta, și se așteaptă ca și intrarea în normalitate, întoarcerea la muncă așa cum o cunoșteau înainte, să se întâmple la fel de spontană. Așa că vor lua o decizie atunci când va fi nevoie. Când vor avea o stabilitate pe care să se poată baza.


Situația este foarte asemănătoare și când vine vorba despre reparațiile substanțiale pe care trebuie să le facă la mașină, nu doar la achiziția acesteia. Pentru că petrec foarte mult timp în casă, neavând prea mare nevoie de mașină, nici reparațiile nu sunt o prioritate. Deși poate ar fi momentul perfect pentru a face orice reparație, service-urile fiind în căutare de clienți, nu pline până la refuz ca până acum. Iar magazinele online au o mulțime de beneficii în această perioadă pentru toți cei care au nevoie de piese auto.



Dacă ești posesor de VolksWagen, cu atât mai mult nu ar trebui să stai pe gânduri, pentru că piesele pentru această marcă de mașini sunt printre cele mai ieftine și printre cele mai ușor de găsit. De exemplu, le poți găsi foarte ușor în magazinul web topautopiese. Este foarte ușor să alegi piesa potrivită mașinii tale în special pentru că înainte de a ajunge la genul de piese de care ai nevoie, trebuie mai întâi să alegi marca mașinii, modelul, tipul și perioada de fabricație, apoi motorizarea și abia apoi ajungi la catalogul de produse din care poți alege categoria din care face parte piesa și să ajungi la piesa respectivă, unde ai, din nou, mai multe variante din care să alegi. Astfel te asiguri că alegi piesa perfectă pentru mașina ta, indiferent de varianta de fabricant și de preț pe care o vei alege.


Așadar, dacă la începutul anului veștile ne spuneau că parcul auto al româniei este în creștere constantă, acum putem spune că avem o stagnare oferită de incertitudinea care plutește în aer.




Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5747 secunde