Zeci de pasageri răniți într-un avion Air Canada, în urma unor puternice turbulențe deasupra Pacificului

154
Zeci de pasageri răniți într-un avion Air Canada, în urma unor puternice turbulențe deasupra Pacificului - aircanadamax8-1562920838.jpg

Articole recomandate

Un avion Air Canada cu 284 de oameni la bord a fost nevoit să aterizeze în Hawaii din cauza unor puternice turbulențe în care 37 de pasageri au fost răniți, relatează vineri Xinhua și BBC.

Aeronava, un Boeing 777-200 cu 269 de pasageri și 15 membri ai echipajului și care zbura de la Vancouver către metropola australiană Sydney, a întâlnit la două ore după ce trecuse de Hawaii turbulențe "neprevăzute și bruște", care au determinat întoarcerea sa din drum și aterizarea pe aeroportul din Honolulu, joi la ora locală 6:45 (16:45 GMT), a precizat presa din arhipelag.

Dintre cei răniți, 30 au fost transportați la spital, nouă dintre ei fiind în stare gravă.

"Am intrat în zona de turbulențe și am ajuns pe tavan, totul a căzut pe jos, oamenii zburau prin avion", a relatat o pasageră. "Două stewardeze tocmai aduceau mâncare și au ajuns și ele pe tavan", a spus un alt pasager.

Turbulențele au avut loc la o altitudine de aproape 11.000 de metri, a menționat un purtător de cuvânt al administrației federale a SUA pentru aviație.

Compania Air Canada s-a ocupat de cazarea pasagerilor la Honolulu și analizează variantele pentru reluarea cursei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3471 secunde