Vladimir Putin: Eu n-am zile proaste pentru că nu sunt femeie

315
4
Vladimir Putin: Eu n-am zile proaste pentru că nu sunt femeie - putinzileproaste-1496919863.jpg

Articole recomandate

Președintele Vladimir Putin a mărturisit că el nu are zile proaste în calitate de președinte al Federației Ruse, iar explicația pe care a oferit-o are prea puțin de-a face cu faptul că țara pe care o conduce nu are probleme interne și nici nu este supusă presiunilor internaționale, ci cu un motiv "natural": Liderul de la Kremlin nu are zile proaste pentru că nu este femeie, scria ieri cotidianul spaniol El Pais.

Șeful statului rus a dat acest răspuns într-un interviu realizat pentru documentarul regizat de cineastul american Oliver Stone.

"Eu nu sunt femeie, așa că n-am zile proaste. Nu vreau să jignesc pe nimeni: este un lucru natural. Există anumite cicluri naturale", declară Putin în timp ce se plimbă prin Sala Tronului din Marele Palat al Kremlinului, după cum a transmis Bloomberg, care a avut acces la documentar înainte de difuzare.

Nu este singura declarație polemică făcută de Putin în timpul filmărilor, remarcă El Pais. Într-un alt moment al interviului, Stone îl întreabă despre discriminarea față de homosexuali, iar Putin spune că nu există așa ceva în Rusia. Atunci, cineastul american îl pune în fața unei situații ipotetice: ar face duș alături de un homosexual la bordul unui submarin? "Mă rog, aș prefera să nu fac duș cu el. De ce să-l provoc? Știi, sunt maestru în judo", răspunde râzând Putin, potrivit Bloomberg.

Documentarul, în care Putin apare conducând mașina prin Moscova și făcând sport, a fost înregistrat în februarie și va fi difuzat săptămâna viitoare de postul american NBC News.

Liderul rus a mai făcut comentarii deloc corecte politice și în alte ocazii. La începutul anului, când mai multe ziare americane au publicat informații potrivit cărora Donald Trump, care la acea vreme era candidatul republicanilor la președinția SUA, frecventa prostituate rusoaice, Putin a declarat că el unul nu crede așa ceva. "Deși (prostituatele ruse) sunt cele mai bune din lume, fără niciun dubiu", a adăugat imediat liderul de la Kremlin.

Comentează știrea

bic
11 iunie 2017
vladimir putin:femeile au zile proaste.

femeile sa aiba liber domnule vladimir putin in timpul ovulatiei, menstrei, sarcinii, climacterului.

bic
11 iunie 2017
vladimir putin:femeile au zile proaste.

vladimir putin conduce lumea politica, militara,religioasa din rusia.rusia este o tara cu o intindere mare.in rusia sint foarte multi barbati.vladimir putin ar trebui sa faca o uninune religioasa cu romania.rusii sa se casatoreasca cu romance.cununia religioasa sa fie facuta intre un barbat rus si o femeie romanca.biserica rusa sa dea acte ca la starea civila.cununia civila sa ramana pt necrestini.

bic
11 iunie 2017
vladimir putin sa modifice legea chiuretajului uterin.

legea chiuretajului uterin sa fie modificata.chiuretajul uterin sa se faca numai in cazuri speciale stabilite de medicii obstetricieni.

Liviu Burebista
2 august 2017
Putin are dreptate

Putin are perfecta dreptate, femeile nu sant compatibile in functii cheie in stat, din motive biologice naturale. Europa de nord si de vest , sant in mare parte conduse de femei, barbatii sant castrati psihologic, adica nu mai au curajul sa se opuna sau sa critice femeia. Cei care au curajul, sa faca acest lucru sant stampilati automat, ca fiind misogini. Se promoveaza femeia puternica, iar barbatul trebuie sa fie moale ca o carpa, asta conform politicii feministe . Invazia islamista la care este supusa Europa de multi ani, este rezultatul ca Europa este condusa dupa principii feministe. Exemple : Germania este condusa de o femeie, guvernul Suedez este primul guvern feminist declarat. Germania si Suedia au primit cei mai multi invadatori musulmani, si obliga celelaöte state membre EU sa se lase invadate de bunavoie de musulmani

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6113 secunde