Video VIDEO. Un Porsche a aterizat la etajul unei vile! Doi oameni au murit

1037
VIDEO. Un Porsche a aterizat la etajul unei vile! Doi oameni au murit - img-1573462925.jpg

Articole recomandate

Un Porsche a zburat de pe șosea și a aterizat la etajul unei vile, doi oameni au murit iar imaginea pe care au văzut-o salvatorii la locul accidentului din New Jersey a fost teribilă.


Un Porsche Boxter a decolat efectiv de pe șosea, a străpuns fațada din cărămidă a unei clădiri de birouri și a rămas în cele din urmă într-una dintre camerele de la etaj. Șoferul și pasagerul din dreapta nu au avut nicio șansă să supraviețuiască.


Accidentul mortal s-a petrecut duminică dimineață în jurul orei 6:30 (ora locală) în New Jersey. Din motive care nu au fost încă lămurite, Porsche Boxter roșu a ieșit de pe șosea, a intrat într-o bordură și a fost astfel catapultat în clădire.

Doi bărbați au fost uciși în accident: Braden DeMartin (22 de ani) și Daniel Foley (23 de ani). Ambii erau deja morți când salvatorii au ajuns la locul accidentului.


După accident, structura clădirii, în care nimeni nu a lucrat la momentul impactului, a fost atât de grav afectată încât nimeni nu mai are voie să intre în birouri, pentru că există risc iminent de prăbușire, scrie observator.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde