VIDEO - Un feribot cu 477 de pasageri la bord a naufragiat în largul Coreei de Sud - Update

104
VIDEO - Un feribot cu 477 de pasageri la bord a naufragiat în largul Coreei de Sud - Update - 646x404-1397629920.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Echipele de salvare au recuperat doar 180 de persoane dintre cele 477 aflate la bordul feribotului. Guvernul afirmase anterior că 368 de persoane au fost salvate. Dar purtătorul de cuvânt al pazei de coastă a declarat pentru AFP: "bilanțul nostru oficial este de 180. Nu știm de unde vine numărul de 368 evocat anterior".


UPDATE - Cel puțin doi pasageri ai unui feribot naufragiat miercuri în largul coastelor de sud-est ale Coreii de Sud au murit și 368 de persoane au fost recuperate de echipele de salvare, au anunțat autoritățile sud-coreene, citate de AFP.


Nave ale Pazei de Coastă a Coreei de Sud au fost trimise azi pentru a salva peste 470 de pasageri aflați la bordul unui feribot care a naufragiat în largul coastelor din sudul țării, au anunțat autoritățile. Paza de coastă a anunțat miercuri că două persoane au murit.


Feribotul, care transporta 448 de pasageri, dintre care 324 de liceeni și 14 profesori însoțitori, și 29 de membri ai echipajului, asigura legătura între portul Incheon (vest) și Insula Jeju (sud) și se află la 20 de kilometri de coasta de sud, potrivit agenției Yonhap, care citează responsabili din cadrul serviciilor de salvare. Vaporul transporta, de asemenea, 150 de vehicule. Două persoane au murit, iar alte 368 au fost salvate în urma naufragiului.


Liceenii, care veneau de la o școală din Ansan (la sud de Seul), mergeau în excursie școlară la Jeju, unul dintre locurile foarte turistice din Coreea de Sud și supranumit deseori "Hawaii sud-corean". Temperatura apei este de 12 grade Celsius. Echipele de salvare sunt formate din 18 elicoptere și 34 de nave, comerciale, militare și ale pazei de coastă, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4647 secunde