Video Video ȘOCANT! Un bolid a ucis două persoane și a rănit alte 18 în timpul unui spectacol

96
Video ȘOCANT! Un bolid a ucis două persoane și a rănit alte 18 în timpul unui spectacol - untitled-1411973035.jpg

Articole recomandate

Un "monster truck", un camion 4x4 cu roți supradimensionate, a deviat de la traiectorie după care a percutat spectatori ce asistau la un eveniment sportiv, duminică, în estul Olandei, provocând moartea a două persoane și rănind alte 18, au anunțat surse concordante.


Două persoane au murit în accident, a anunțat duminică seara primăria, revizuind în scădere un bilanț precedent ce anunța moartea a trei persoane.

Alte 18 persoane au fost rănite, șase dintre ele fiind în stare gravă, a anunțat televiziunea publică olandeză NOS, citându-l pe Hans Gerritsen, primarul orașului Haaksbergen. Spectacolul a avut loc pe o stradă situată în apropiere de gara feroviară a orașului.


Potrivit presei locale, care citează poliția, șoferul vehiculului 4x4 a fost reținut, iar o anchetă la fața locului a fost deschisă, o procedură "standard" în astfel de situații.

O înregistrare video postată pe YouTube arată cum vehiculul deviază de la traiectorie după ce a mers, potrivit acestui gen de spectacol, pe mai multe mașini zdrobite, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Traviata", pe scena Teatrului "Oleg Danovski"
Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol  de stand-up comedy, la Iaki
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Povești de dragoste pe ritmuri de jazz
Pagina a fost generata in 0.3943 secunde