Video VIDEO. Reacția a doi părinți când au aflat ce pedeapsă riscă pentru că și-au lăsat bebelușul să moară de malnutriție

588
VIDEO. Reacția a doi părinți când au aflat ce pedeapsă riscă pentru că și-au lăsat bebelușul să moară de malnutriție - zyz3ptgwmczoyxnoptg1yzaznmq1mdg2-1533741914.jpg

Articole recomandate

Doi părinți ultra religioși din Michigan, SUA, și-ar putea petrece tot restul vieții în spatele gratiilor, fără posibilitate de eliberare condiționată, după ce copilul lor a murit pentru că au refuzat să îl ducă la medic, scrie New York Times. 


Seth Welch și Tatiana Fusari, ambii în vârtsă de 27 de ani, nu au vrut să ceară ajutorul medicilor din "motive religioase" și pentru că nu aveau încredere în serviciile specializate ale acestora.

Ei sunt acum acuzați de crimă și de abuz contra unui minor, după ce fetița lor, Mary, a murit la vârsta de doar 10 luni din cauza înfometării și deshidratării.

Cei doi au fost șocați să audă acuzațiile care li se aduc și pedeapsa pe care ar putea să o primească, în cazul în care vor fi găsiți vinovați. Procurorii spun că atunci când echipajele medicale de urgență au ajuns la casa celor doi au observat că micuța Mary nu avea puls, iar corpul ei prezenta urmele malnutriției, având obrajii și ochii trași.

Medicii nu au mai putut decât să constate decesul, iar autopsia a arătat că bebelușul a murit din cauza neglijenței părinților ei.

Cei doi părinți au recunoscut că fiica lor începuse să scadă în greutate de mai bine de o lună, dar nu au mers cu ea la medic din "motive religioase" și pentru că se temeau că serviciile sociale le vor lua copilul.

Welch și Fusari mai au doi copii, în vârstă de 2, respectiv 4 ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7435 secunde