X
X
Mai multe ştiri online:

VIDEO / Imagini noi în slow-motion din momentul exploziei devastatoare din Beirut

Ştire online publicată Miercuri, 12 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Noi imagini HD în slow-motion din momentul exploziei devastatoare din Beirut, de săptămâna trecută, au fost publicate de newsflare.com.


Filmarea a fost făcută de psihologul maghiar Agoston Nemeth, în vârstă de 42 de ani, de pe terasa apartamentului său de la etajul 13 al unei clădiri aflate la doar 850 de metri de locul în care a avut loc deflagrația.


În imagini se văd cantități tot mai mari de fum care ies de la depozitul cu nitrat de amoniu. După aproximativ 50 de secunde are loc explozia, moment în care se formează o ciupercă de fum, iar unda de șoc se apropie rapid de clădirea în care se afla bărbatul, măturând totul în calea sa.


Apartamentul în care bărbatul maghiar locuia alături de logodnica sa de mai bine de un an a fost distrus, iar cei doi au fost nevoiți să își găsească o altă locuință.


"Ne-am întors la apartament să salvăm niște lucruri. Am văzut masa de pe terasă - avea o bugată de geam înfiptă în ea. Când a ajuns logodnica mea, a văzut că ușa de metal a liftului era căzută. Eu am văzut sânge pe pereți și pe scări, iar peste tot erau oameni răniți. Se simțea miros de sânge. Apartamentul meu încă este dărâmat", a declarat el.


Bărbatul spune că se simte norocos că a scăpat doar cu câteva vânătăi, în condițiile în care se afla destul de aproape de locul deflagrației.


Deflagrațiile puternice care s-au produs în portul din Beirut au creat un crater cu o adâncime de 43 de metri, potrivit autorităților libaneze. Bilanțul tragediei a ajuns la 171 de morți și peste 6.000 de răniți.


Explzoia de marțea trecută a avut loc la un depozit unde se aflau stocate, "în mod necorespunzător", după cum au precizat autoritățile, 2.750 de tone de nitrat de amoniu.


Sursa: StirilePROTV


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31448 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3883 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1250 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4255 secunde