Victor Man, desemnat de Deutsche Bank "Artistul Anului" 2014

159
1
Victor Man, desemnat de Deutsche Bank

Articole recomandate

Grupul german Deutsche Bank l-a desemnat pe românul Victor Man drept "Artistul Anului" 2014, informează portalul de comunicate Webwire.

Stefan Krause, membru al consiliului director al Deutsche Bank responsabil cu activitățile instituției în domeniul artelor, l-a descris pe Victor Man ca fiind "unul dintre cei mai interesanți protagoniști de pe scena artei contemporane, care abordează teme și tehnici din istoria artei, rămânând totodată foarte contemporan și vizionar".

Născut la Cluj, în România, în anul 1974, Victor Man a obținut pentru prima dată succes pe scena internațională cu contribuția sa la Bienala de la Veneția, din 2007. Lucrările sale cu un aer enigmatic au fost recent expuse la Villa Medici de la Roma și la o galerie de artă din Berlin. 

Comentează știrea

christian louboutin wedding shoes
28 februarie 2014
christian louboutin wedding shoes

christian louboutin us store locator Stiri Actual : Victor Man, desemnat de Deutsche Bank "Artistul Anului" 2014 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin wedding shoes http://mpm.vervanhuis.com/images/christian-louboutin-prices.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4022 secunde