VEȘTI MINUNATE! Starea de sănătate a polițistului tăiat cu sabia s-a îmbunătățit, el vorbind la telefon cu fiicele lui

1151
1
VEȘTI MINUNATE! Starea de sănătate a polițistului tăiat cu sabia s-a îmbunătățit, el vorbind la telefon cu fiicele lui - dansfichipolitist270092008992680-1512595508.jpg

Articole recomandate

Starea polițistului rănit marți dimineața în timpul unei misiuni la Rădăuți s-ar fi îmbunătățit, acesta putând ține în mână un telefon pentru a le auzi vorbind pe fetițele sale, a scris miercuri seară un coleg al acestuia pe o pagină de socializare a polițiștilor de la intervenții speciale, scrie romaniatv.net



"Acum câteva minute soția lui Ciprian i-a dat telefonul în mâna lui ca să își audă fetițele în timp ce vorbea cu ele. Ciprian a dus telefonul la ureche singur să le poată auzi! Dumnezeu a făcut minuni! Există Dumnezeu și există minuni, există medici buni! CIPRIAN TRĂIEȘTE! CIPRIAN RĂSPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! Să ne rugăm pentru el și Dumnezeu îl va face bine! Azi e o sărbătoare mare și s-au întâmplat minuni pentru El!", este mesajul postat pe pagina de socializare de către unul dintre prietenii polițistului rănit, potrivit Agerpres.

În cursul zilei, neurochirurgul Marius Dabija, purtător de cuvânt al Spitalului "Nicolae Oblu" din Iași, a declarat că polițistul se află în continuare în stare critică, deși au apărut mișcări spontane pe partea dreaptă, ale mâinii și piciorului. Potrivit neurochirurgului, în cursul nopții, polițistul a fost supus unei intervenții pentru a-i scădea presiunea intracraniană cauzată de un hematom intracerebral.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii și jandarmii din mai multe orașe din țară, precum și civili, au donat sânge pentru polițistul rănit la cap cu o sabie de către una dintre persoanele vizate de o percheziție efectuată la Rădăuți de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava.



Comentează știrea

costica
9 decembrie 2017
Lucrezi în timpul liber!

MULTA SANATATE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.383 secunde