Vești bune pentru românii din Marea Britanie. Au fost introduse zboruri din București

846
Vești bune pentru românii din Marea Britanie. Au fost introduse zboruri din București - taromreiazboruriromaniascaled-1591527477.jpg

Articole recomandate

Compania TAROM introduce luni, 8 iunie, zboruri din București spre Londra și retur, potrivit unui anunț postat pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.


Astfel, pentru cursa București - Londra, tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kilograme și un bagaj de cală de 23 de kilograme, iar pentru Londra - București, tariful este de 288 euro, de asemenea, cu toate taxele incluse și aceleași condiții în privința bagajelor.


Zborul va fi operat în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiții.


Astfel, dinspre Londra spre România vor fi acceptați doar cetățenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Londra sunt acceptați doar cetățenii britanici.


Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toți cei care vor intra pe teritoriul acesteia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7626 secunde