Verdict final în cazul educatoarei criminale. Ce sentință a primit femeia care și-a ucis copila

161
Verdict final în cazul educatoarei criminale. Ce sentință a primit femeia care și-a ucis copila - mamacriminala17907200-1550661535.jpg

Articole recomandate

Oana Neț, femeia care în luna martie a anului trecut și-a ucis fetița de doar patru ani, după ce soțul i-a spus că vrea să divorțeze, a fost condamnată de Curtea de Apel Timișoara la 18 ani și 8 luni de închisoare. Sentința este definitivă.


Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au condamnat-o pe Oana Neț la 18 ani și 8 luni de închisoare pentru violență în familie (omor asupra unui membru de familie).

Totodată, magistrații de la Curtea de Apel Timișoara au decis ca Oana Neț să plătească fostului soț suma de 60.000 de euro, reprezentând daune morale, aceasta deși suma inițială solicitată de acesta fusese cu mult mai mare.

În decembrie 2018, Tribunalul Timiș o condamnase pe Oana Neț la 12 ani de închisoare și plata sumei de 60.000 de euro fostului soț, reprezentând daune morale.

Femeia de 38 de ani se afla în arest preventiv încă din luna martie și este încarcerată în Penitenciarul Arad.


În seara zilei de 13 martie, femeia și-a omorât fetița înecând-o în cada plină cu apă din baia locuinței sale din cartierul Ronaț din Timișoara, dupa ce încercase să-i taie venele. Apoi a sunat la 112 și și-a mărturisit crima, nu înainte de a înghiți erbicid sperând să-și curme zilele. Le-a spus anchetatorilor că nu are o explicație logică pentru ceea ce a făcut și că înainte de momentul crimei a fost măcinată de gândul divorțului de soț.

Oana Neț era educatoare la grădinița din localitatea Murani și cu doar o lună înainte de a-și ucide copilul renunțase la serviciu în încercarea de a-și găsi un alt loc de muncă în Timișoara.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.707 secunde