Unul dintre cei mai longevivi primari PNL a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Edilul era nevaccinat

222
Unul dintre cei mai longevivi primari PNL a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Edilul era nevaccinat - deces-1634306782.jpg

Articole de la același autor

Ionel Michiu, edilul comunei Stănești din Vâlcea, a murit vineri la vârsta de 61 de ani după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Acesta era internat la un spital de boli pulmonare din județul Vâlcea deoarece avea o formă severă a infecției.


Potrivit DSP, Ionel Michiu fusese testat pozitiv în urmă cu aproximativ două săptămâni și nu era vaccinat.


„Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul.

Potrivit Antena3.ro, în data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen.


Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat.

Avea comorbidităţi – hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga, potrivit stiripesurse.ro.

Ionel Michiu a condus comuna Stănești timp de 13 ani, fiind la al patrulea mandat de primar, din partea PNL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3842 secunde