Unsprezece supraviețuitori ai catastrofei din Mexic dau în judecată compania Aeromexico

101
Unsprezece supraviețuitori ai catastrofei din Mexic dau în judecată compania Aeromexico - 11supravietuitori-1533641625.jpg

Articole recomandate

Unsprezece pasageri americani care au supraviețuit accidentului aviatic produs pe 31 iulie în nordul Mexicului au intentat proces la Chicago împotriva companiei aeriene mexicane Aeromexico, potrivit unei declarații a biroului de avocați Corboy&Demetrio, relatează Reuters.


Avionul Embraer-190, cu 103 persoane la bord, s-a prăbușit în nordul Mexicului la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Durango. Toți pasagerii și membrii echipajului au supraviețuit, ieșind din avion înainte ca acesta să ia foc.


Cel puțin 65 de pasageri erau cetățeni americani, între care numeroși locuitori din zona Chicago. 


"Toți cei care s-au aflat în avion au dreptul să știe exact ce a provocat prăbușirea aparatului de zbor. Un avion nu cade pur și simplu din cer pentru că plouă torențial", a spus Thomas A. Demetrio, cofondator al Corboy&Demetrio. Aeromexico nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta acest caz, potrivit Agerpres. 


Luis Gerardo Fonseca, directorul autorității aeronautice civile din Mexic, a declarat pentru Radio Formula că motivele prăbușirii avionului sunt în curs de investigare.


Nu mai puțin de 66 de de accidente în mare parte minore și alte 173 de incidente s-au produs în țară în 2017, potrivit Asociației piloților de avion din Mexic (CPAM), potrivit Agerpres. 


★ ★ ★


Ultimul accident grav s-a produs în 2000, când un avion Aerocaribe s-a prăbușit în sudul statului Chiapas și 19 oameni și-au pierdut viața.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4817 secunde