United Airlines va concedia sute de angajați care nu s-au vaccinat anti-Covid

90
United Airlines va concedia sute de angajați care nu s-au vaccinat anti-Covid - angajaticoncediati-1632920396.jpg

Articole de la același autor

United Airlines va concedia aproape 600 de angajați care nu s-au vaccinat anti-Covid. La începutul lunii august, compania americană ceruse tuturor angajaților săi să se imunizeze.

Dintre cei aproximativ 67.000 de angajaţi ai companiei, mai puţin de 3%, adică aproximativ 2.000, au cerut o scutire medicală sau religioasă. Din restul angajaţilor, peste 99% au ales să se vaccineze.

„Am solicitat vaccinarea pentru toţi angajaţii United Airlines din Statele Unite dintr-un motiv simplu: să asigurăm siguranţa angajaţilor noştri. Adevărul este că toată lumea este mai în siguranţă atunci când toţi sunt vaccinaţi”, au precizat, într-un mesaj public, CEO-ul companiei, Scott Kirby, şi directorul pentru afaceri publice, Brett Hart.

În cazul celor 593 de angajaţi care nu au făcut dovada vaccinării, compania va începe un proces de concediere conform procedurii negociate cu sindicatele, scrie Agerpres.

„A fost o decizie incredibil de dificilă, dar prioritatea noastră a fost siguranța echipei noastre”, a spus conducerea companiei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7587 secunde