Unii părinți ar refuza să își vaccineze anti-COVID copiii. Vor putea aceștia merge la școală?

165
Unii părinți ar refuza să își vaccineze anti-COVID copiii. Vor putea aceștia merge la școală? - 1-1599067144.jpg

Articole recomandate

Klaus Iohannis a vorbit în conferința de presă despre ipoteza în care unii părinți ar refuza să își vaccineze anti-COVID copiii, în condițiile în care aceștia merg la școală. "Eu sunt de părere că lumea trebuie să se vaccineze, dar dacă putem să condiționăm mersul la școală de vaccinare, este o întrebare care va trebui analizată foarte atent", a spus președintele, potrivit Digi24. 


"Ar fi excelent să avem un vaccin împotriva acestei boli – COVID-19 și în măsura în care vom dispune de acest vaccin, se va repune întrebarea dacă vaccinarea trebuie să fie obligatorie sau nu. Eu sunt de părere că lumea trebuie să se vaccineze, dar dacă putem să condiționăm mersul la școală de vaccinare, este o întrebare care va trebui analizată foarte atent", a declarat Klaus Iohannis.


"Cred că este foarte bine să fie vaccinați copiii, dar nu cred că este bine să le fie îngrădit dreptul la învățătură, dacă părinții – din varii motive – hotărăsc să nu vaccineze, sau să nu vaccineze atunci copilul", a încheiat președintele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8102 secunde