Unde va petrece familia Regală Crăciunul şi Anul Nou

585
Unde va petrece familia Regală Crăciunul şi Anul Nou - 1-1608460745.jpg

Articole recomandate

Custodele Coroanei, Margareta, şi Principele Radu se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou, alături de Principesa Sofia, programul public al Familiei Regale urmând să fie unul restrâns, ca urmare a epidemiei de COVID-19, informează Agerpres.


Potrivit Biroului de Presă al Casei Custodelui Coroanei, marţi, la ora 12,00, Majestatea Sa Margareta, însoţită de Principesa Sofia, va oferi spitalului din Săvârşin saltele şi echipamente pentru paturi, precum şi un punct de spălătorie. Donaţia va fi făcută în aer liber, în perimetrul din faţa spitalului, se precizează în comunicatul transmis duminică AGERPRES.


Tot marţi, la ora 12,30, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor oferi daruri de Crăciun angajaţilor de la Castelul Regal şi de la Ocolul Silvic din Săvârşin. Vor fi prezenţi primarul localităţii, Ioan Vodicean, şi preotul paroh, Călin Mădăluţă.


Miercuri, la ora 12,00, Majestatea Sa Margareta, însoţită de Principesa Sofia, va oferi daruri familiilor nevoiaşe din Săvârşin. Biroul de Presă va pune la dispoziţie imaginile cu pregătirile de Crăciun filmate în interiorul castelului. Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun şi Revelionul. Evenimentele publice de la Săvârşin sunt organizate de Fundaţia Colecţia Familiei Regale a României cu sprijinul mai multor firme. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8814 secunde