Un tânăr stă de 12 ore cu mama moartă în casă, în așteptarea unui medic care să constate decesul

225
Un tânăr stă de 12 ore cu mama moartă în casă, în așteptarea unui medic care să constate decesul - mort-1632666524.jpg
Caz uimitor în municipiul Vaslui, unde o familie îndurerată așteaptă de 12 ore ca un medic să constate decesul. Cadavrul femeii zace în propria locuință, într-o cameră sigilată de poliție, iar pentru că se bănuiește că a murit din cauza COVID-19, rudelor acesteia le-a fost interzis să intre în camera respectivă.


Dr Dan Ungureanu, SAJ Vaslui ne-a spus că au fost solicitați pentru o pacientă de 51 de ani cu simptome nespectifice, au gasit-o în stop cardio-respirator, au fost făcute manevre de resuscitare și a fost declarat decesul. Medicul a anunțat politia pentru a finaliza investigația.

SAJ nu eliberează certificatul de deces.

“Mama a aflat la începutul săptămânii că are COVID-19. A fost o zi la spital apoi s-a întors acasă, cu un tratament pe care trebuia să îl urmeze. Și ea, și o vecină de-a noastră au suferit atacuri de panică atunci când au aflat că testele au ieșit pozitive.


De 12 ore noi stăm cu mama moartă în casă, fără a putea intra la ea, să o vedem. Ni s-a spus că trebuie să așteptăm un medic de la Iași, ca el să decidă cauza morții.

E incredibil ce ni se întâmplă. Ne-au spus că dacă vom intra în cameră la ea, va trebui să stăm 14 zile în izolare.

Acum plângem pe lângă pereții casei, fără a o putea vedea pe mama. Ea zace într-o cameră sigilată, iar noi așteptăm medicul, care nu știm când va veni”, a declarat fiul femeii, conform vremeanoua.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4603 secunde