Un suspect căutat într-un caz de crimă a scăpat de poliție, după ce mașina agenților a rămas fără baterie

194
Un suspect căutat într-un caz de crimă a scăpat de poliție, după ce mașina agenților a rămas fără baterie - polcetesla-1569495307.jpg

Articole recomandate

Un echipaj de poliție din Statele Unite a fost nevoit să abandoneze urmărirea unui suspect căutat într-un caz de crimă, după ce mașina de patrulă Tesla în care se aflau a rămas fără baterie, informează CNN.

Nu se știe exact motivul pentru mașina Tesla Model S 85 nu avea bateria complet încărcată și a pierdut curent atât de repede tocmai când începea urmărirea, potrivit purtătorului de cuvânt al departamentului de poliție Freemont. "Se întâmplă din când în când, mai ales când ofițerii se întorc la secție și nu mai pleacă înapoi pe stradă", a spus Geneva Bosques.

Echipajul verificase numărul de înmatriculare și a încercat să oprească mașina suspectului, însă acesta a accelerat pentru a scăpa de poliție. În acel moment, șoferul mașinii de poliție a observat că mai avea o autonomie de 10 kilometri pe mașina de patrulă Tesla. Alte mașini de poliție au intervenit și s-au angajat în urmărire, însă aceasta a fost oprită după 10 minute pentru că suspectul conducea haotic și exista un risc ridicat de a lovi alte mașini.

Ulterior, mașina suspectului a fost găsită abandonată.

Purtătorul de cuvânt al poliției Freemont a spus că există regula ca mașina Tesla să fie cel puțin pe jumătate încărcată la începutul fiecărei ture, iar regula fusese respectată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.571 secunde