Un român trebuie să plătească o amendă uriașă după ce a fost prins făcând contrabandă în Italia

204
Un român trebuie să plătească o amendă uriașă după ce a fost prins făcând contrabandă în Italia - carabinieri5753660x368-1537343965.jpg

Articole recomandate

Un șofer român a primit o amendă uriașă în Italia. Bărbatul a fost pus să plătească 62.000 de euro după ce a fost prins într-un port din Sardinia, făcând contrabandă cu medicamente veterinare și țigări.

Potrivit agenției italiene de presă ANSA, tânărul de 34 de ani a fost oprit de agenții de la Garda de Finanțe italiană după ce a debarcat dintr-un feribot la volanul unui microbuz în care se mai aflau câțiva compatrioți români.

Microbuzul a coborât de pe vapor în portul Isola Bianca de pe insula Sardinia.

În interiorul mașinii, agenții de la Garda de Finanțe au găsit mai multe cutii de carton care erau sigilate, lucru care le-a trezit suspiciuni, scrie observator.tv.

La o verificare amănunțită, aveau să descopere 84 flacoane de medicamente veterinare, fără documente de însoțire, și peste 200 de pachete netimbrate de țigări.

Produsele au fost confiscate, iar românul a primit o amendă uriașă, de 62.000 de euro, pentru contrabandă.

În Italia, traficul de medicamente veterinare este un delict grav deoarece se consideră că poate pune în pericol sănătatea consumatorilor.

Potrivit ANSA, medicamentele trebuiau să ajungă undeva în sudul Sardiniei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3176 secunde