Un român de 64 de ani, căutat în Anglia după ce a jefuit o bancă într-un mod inedit

198
Un român de 64 de ani, căutat în Anglia după ce a jefuit o bancă într-un mod inedit - ymqwzjfizdg5zthjmjg2nda5zdq5mzjk-1544603111.jpg

Articole recomandate

Poliția engleză caută un bărbat în vârstă de 64 de ani, din România, după ce acesta a folosit un pachet suspect pentru a jefui o bancă, săptămâna trecută, în orașul Luton.


Anchetatorii britanici caută un bărbat de origine română, pe nume Ion Crăciunescu, în vârstă de 64 de ani, fiind suspectat că a jefuit o filială a Co-Operative Bank din Luton, în data de 7 decembrie.


Polițiștii au fost chemați în ziua respectivă, la ora 11:40, pentru a evacua banca după ce a fost semnalat un pachet suspect. În urma analizei, s-a dovedit că a fost o alarmă de bombă falsă.

Însă, în tot acest timp, bărbatul s-a aflat în bancă și a sustras o sumă de bani. Poliția din Bedfordshire a refuzat să spună câți bani au fost furați.

Ei au difuzat o imagine cu românul de la gara din oraș, la scurt timp după jaf, fiind bănuit că s-a urcat într-un tren cu destinația Londra, având asupra lui două geamantane, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3319 secunde