Un pachet care conținea o substanță letală, folosită de teroriști, i-a fost trimis lui Donald Trump

161
Un pachet care conținea o substanță letală, folosită de teroriști, i-a fost trimis lui Donald Trump - trump-1600591350.jpg

Articole recomandate

Un pachet care conținea ricină, o otravă care poate fi letală, i-a fost trimis președintelui american Donald Trump, însă a fost interceptat de forțele de ordine la începutul acestei săptămâni, scrie CNN.


FBI și Serviciul Secret investighează incidentul. Potrivit autorităților americane, este posibil ca pachetul să îi fi fost trimis lui Trump din Canada.


S-au făcut două teste care au confirmat prezența ricinei. Toate pachetele care trebuie să ajungă la Casa Albă sunt sortate și verificate într-o unitate din afara locației.


Serviciile investighează pachete similare trimise la adrese din Texas, care ar putea avea același expeditor din Canada, a declarat un oficial american.


Ricina este o toxină vegetală extrasă din semințele de ricin, care are proprietatea de a aglutina globulele sângelui. Substanța este folosită adesea în atacurile teroriste și poate fi utilizată sub formă de pulbere, peleți, gaz sau acid.


Dacă este ingerată, provoacă greață, vărsături și sângerări interne ale stomacului și intestinelor, urmate de cedarea ficatului, splinei și rinichilor. Poate cauza moartea prin distrugerea sistemului circulator.


Sursa: StirilePROTV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8627 secunde