X
X
Mai multe ştiri online:

Un nou test cu rachete al Phenianului, criticat de premierul Japoniei

Ştire online publicată Joi, 03 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Coreea de Nord a lansat, ieri dimineață, un nou proiectil, conform informațiilor furnizate de armata sud-coreeană și de garda de coastă japoneză, la o zi după ce Phenianul anunțase pentru sfârșitul săptămânii organizarea de negocieri la nivelul grupurilor de lucru cu SUA, informează Reuters. 


Statul major sud-coreean a informat că un proiectil neidentificat a fost lansat spre Marea Japoniei, din apropierea localității nord-coreene Wonsan situată în provincia Kangwon, din sud-estul țării. Garda de Coastă a Japoniei a anunțat, într-un comunicat, despre lansarea de către Coreea de Nord a ceea ce pare a fi o rachetă și a avertizat navele să acorde atenție informațiilor ce vor fi difuzate ulterior pe această temă și să nu se apropie de resturile ce plutesc. 


Aceasta este cea de-a 9-a lansare realizată de regimul de la Phenian după cea mai recentă întrevedere dintre președintele Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong Un în iunie, în zona demilitarizată ce desparte cele două Corei. 
Premierul Japoniei a condamnat puternic, ieri, cea mai recentă lansare de rachete balistice de către Coreea de Nord, afirmând că reprezintă o încălcare a rezoluțiilor ONU. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4448 secunde