Un nou incident aviatic, marca "Germanwings"

265
Un nou incident aviatic, marca

Articole recomandate

Un avion Airbus A319 al companiei germane low-cost Germanwings, ce zbura sâmbătă pe ruta Koln-Veneția, a fost nevoit să aterizeze la Stuttgart din cauza unei 'scurgeri de ulei' la unul dintre motoare, transmit agențiile internaționale de presă citând un anunț difuzat de compania aeriană, scrie Agerpres.


Germanwings afirmă că, în urma constatării defecțiunii, comandantul a decis oprirea motorului în cauză și a aterizat la Stuttgart, folosind numai cel de-al doilea motor. Operatorul aerian subliniază că aterizarea s-a efectuat în siguranță, în prezent avionul este verificat de echipele tehnice, iar cei 123 de pasageri urmează să-și continue călătoria cu un alt avion.

Compania aeriană low-cost, filială a Lufthansa, se află în centrul atenției după ce pe data de 24 martie un Airbus A320 al acesteia a fost prăbușit deliberat în munții Alpi de copilotul rămas singur în cabina de pilotaj.

De asemenea, în cursul zilei de vineri, un alt avion al Germanwings, care efectua cursa Hanovra-Roma, a fost deviat către Veneția după ce unei pasagere i s-a făcut rău în timp ce aparatul survola Alpii, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde