Un nou avertisment ISIS: "Masacrul de la Manchester e doar preludiul"

201
Un nou avertisment ISIS:

Articole recomandate

Jihadiștii din Statul Islamic au lansat un nou avertisment adresat "cruciaților", după atentatele sângeroase de la Manchester și Londra, revendicate deja de organizația teroristă.

Pe măsură ce ISIS pierde teritorii-cheie din Siria și Irak, jihadiștii își reorientează atacurile devastatoare asupra Occidentului.

Într-un articol publicat în revista online a grupării extemiste, se spune că simpatizații Statului Islamic vor declanșa atacuri mai ales pe "pământul Cruciaților".

După ce laudă atacul devastator de la Manchester, de la concertul Arianei Grande, ISIS avertizează că acesta este doar începutul.

Potrivit Daily Mail, în organul de propagandă al ISIS se mai spune că orice încercare a serviciilor secrete de a-i anihila pe simpatizanții grupării islamice "a eșuat complet".

Atentatorul kamikaze de la Manchester Arena, soldat cu 22 de morți și zeci de răniți, este un britanic, Salman Abedi care provenea dintr-o familie de libieni care au emigrat la Londra. Salman Abedi s-a născut în 1994 la Manchester și a crescut în zona Whalley Range a acestui oraș.

După tragedia de la Manchester, Marea Britanie a fost lovită din nou de un atentat asumat de ISIS - atacul de pe London Bridge, când 8 oameni și-au pierdut viața și zeci de persoane au fost înjunghiate de trei jihadiști care au intrat în prealabil cu o camionetă în trecători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde