Un medic nigerian, care s-a angajat în Irlanda cu o diplomă obținută în România, acuzat că nu știe să pună o branulă

239
Un medic nigerian, care s-a angajat în Irlanda cu o diplomă obținută în România, acuzat că nu știe să pună o branulă - medic-1634128870.jpg

Articole de la același autor

Un medic fără experiență a fost angajat la o maternitate din orașul irlanez Limerik. La scurt timp, conducerea unității sanitare a ajuns la concluzia că acesta nu deține nici măcar conoștințe medicale de bază, conform independent.ie.


Medicul Francis Megwa a fost angajat al maternității din orașul Limerik între 9 iulie și 14 august 2018. În această perioadă, bărbatul, care este originar din Nigeria, i-a șocat pe șefii săi.

Potrivit Realitatea.net, individul nu a fost în stare să arate că are competențe în ceea ce privește obținerea și analizarea istoricelor medicale.

Un reprezentant al Consiliului Medical a anunțat comitetul de anchetă că Francis Megwa și-a obținut calificarea în 2015, de la o universitate din România.

Acesta a precizat că nigerianul a fost, pentru o perioadă de patru luni, stagiar într-un spital privat din țara noastră. Apoi, pentru două luni, Megwa a fost voluntar într-un spital de urgență din București.

După o pauză de peste un an, africanul a deținut un post de observator într-un spital din Scoția.

Cu toate acestea, el nu a avut niciodată un loc de muncă plătit ca medic calificat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5126 secunde