Un întreg orășel din Spania a intrat la dietă. Localnicii vor să slăbească în total 100 de mii de kilograme

208
Un întreg orășel din Spania a intrat la dietă. Localnicii vor să slăbească în total 100 de mii de kilograme - 1538033299000198733-1542963170.jpg

Articole recomandate

E mai ușor să slăbești, când nu ești singur în această misiune, așa că, în Spania, un întreg orășel e la dietă. Localnicii, mulți dintre ei supraponderali, și-au propus să slăbească 100 de mii de kilograme în total. Sunt ajutați de un medic, dar și de restaurantele locale, scrie stiri.tvr.ro


Localnicii din Naron, din Galicia, și-au propus să slăbească în 2 ani cu toții și să-și reducă greutatea cu 100 de mii de kilograme. Pentru asta, trebuie să respecte reguli stricte de alimentație.

Teresa Rodriguez: "Acest jambon nu este prea gras, iar în dieta mea am voie să mănânc, dar nu în fiecare zi. Mănânc mai puțin și mai sănătos dar cu gust."

Teresa trebuie să mănânce mere din grădină și să facă sport, iar în ultimele 8 luni a pierdut 15 kilograme.

Regimul a fost adoptat de toți membrii comunității locale și campania este promovată peste tot, în școli, restaurante și în spital.

Ideea a pornit de la un doctor care a creat un experiment colectiv și monitorizează toți pacienții.

Regimul propus de medicul Pineiro este foarte simplu și se bazează pe practicarea sportului, o dietă redusă în grăsime și sprijinul acordat de comunitate pacienților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.283 secunde