Un copil în vârstă de doi ani şi-a împuşcat mama în cap

104
Un copil în vârstă de doi ani şi-a împuşcat mama în cap - baietelmamaimpuscata-1634220703.jpg

Articole de la același autor

Un băiețel de doi ani din Florida și-a împușcat mama, în timp ce aceasta se afla conectată pe Zoom și participa la o întâlnire cu colegii de serviciu. Femeia nu a putut fi salvată, iar tatăl copilului, acuzat că a lăsat arma la îndemâna celui mic, a fost arestat.

Veondre Avery, în vârstă de 22 de ani, acuzat de omor din neglijenţă şi de faptul că nu şi-a păstrat arma de foc într-un loc sigur, a fost arestat, au anunţat poliţia şi procuratura, potrvit AFP. Cu arma bărbatului, pe care acesta o păstra încărcată şi fără siguranţă pusă într-un rucsac Paw Patrol (o serie televizată pentru copii - n.r.), băieţelul a ucis-o pe Shamaya Lynn cu un singur glonţ, în zona capului. În acel moment, femeia de 21 de ani se afla în mijlocul unei întâlniri pe Zoom.

„Una dintre fete şi-a pierdut cunoştinţa, sângera. Camera ei era deschisă, copilul ei plânge în fundal”, a povestit la telefon operatorului serviciilor de urgenţă una dintre colegele lui Lynn, conform unei înregistrări a apelului făcută publică de poliţie şi transcrisă de către publicaţia Orlando Sentinel.

Avery, care lipsea de acasă în momentul incidentului, a contactat serviciile de urgenţă la întoarcere, rugându-le să se grăbească, potrivit aceleiaşi publicaţii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4883 secunde