Un bărbat din Ploiești a spart mai multe geamuri ale unui spital, supărat că nu primea date despre fratele său internat cu COVID

157
Un bărbat din Ploiești a spart mai multe geamuri ale unui spital, supărat că nu primea date despre fratele său internat cu COVID - urgente-1635259512.jpg

Articole de la același autor

Pandemia ne-a adus nervii pe noi culmi. Un bărbat din Ploiești a cedat în fața lipsei de informare cu privire la fratele său internat cu COVID și a spart mai multe geamuri ale spitalului.


Un bărbat din Ploieşti a fost amendat contravenţional şi este cercetat penal pentru infracţiunea de distrugere, după ce a făcut scandal în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde a spart două geamuri.

Potrivit Antena3.ro, omul a devenit agresiv după ce personalul medical, căruia i-a cerut date despre fratele său internat pe secţia ATI COVID, i-a cerut să aştepte, fiindcă erau multe urgenţe. 

Incidentul a avut loc la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, iar imediat după agresiune, bărbatul a plecat din spital, iar cadrele medicale au sunat la 112.


Potrivit IJP Prahova, în urma apelului la 112, un echipaj al secției 2 de Poliție a ajuns la spital, unde s-a aflat că un bărbat, în jurul orei 11.25, s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informații cu privire la o rudă internată pe Secția Terapie Intensivă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4667 secunde