Un bărbat din Iași și-a ucis concubina, apoi a dormit cinci nopți cu cadavrul ei în pat

135
Un bărbat din Iași și-a ucis concubina, apoi a dormit cinci nopți cu cadavrul ei în pat - politie-1633955411.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat în vâstă de 71 de ani din Iași și-a ucis concubina, apoi a dormit în pat cu cadavrul acesteia timp de cinci nopți, informează Ziarul de Iași. Într-un final, bărbatul și-a mărturisit fapta unui nepot, iar acesta a chemat poliția.


Potrivit Digi24, Crima s-a petrecut pe 1 martie 2021, după ce Mineață a cumpărat o sticlă de țuică, pe care apoi a consumat-o integral alături de concubina sa, C.D. În timpul nopții, bărbatul a vrut să coboare din pat și a fost înghiontit de C.D. Drept urmare, el a lovit-o de zeci de ori cu o curea cu cataramă, mai ales peste față. Femeia a decedat în urma loviturilor. Autopsia a identificat 14 răni în zona feței, patru în zona toraco-abdominală și opt la nivelul membrelor, inclusiv o fractură de braț și altele costale.


După comiterea faptei, bărbatul a plecat de acasă și s-a dus la un prieten, alături de care a consumat alcool. Când s-a întors acasă, a descoperit că femeia murise. Constantin Mineață a strâns hainele, lenjeria de pat și cureaua pătate de sânge și le-a aruncat într-un container de gunoi. În zilele următoare a continuat să bea, noaptea dormind lângă femeia decedată.

Bărbatul a fost prins după ce i-a mărturisit fapta unui nepot cu care s-a întâlnit la biserică, apoi i-a spus să cheme poliție, el mergând să-i aștepte pe oamenii legii într-un parc.

Când poliția a mers la locuința lui Mineață, cadavrul femeii a fost găsit pe pat, acoperit cu o pătură.

Constantin Mineață a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare de Tribunalul Iași, însă sentința poate fi atacată cu apel.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3478 secunde