Un bărbat din Australia a câștigat un hotel exotic la o tombolă

352
Un bărbat  din Australia  a câștigat un hotel exotic la o tombolă - hoteltombola-1470146065.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Australia a devenit proprietarul unui hotel din Arhipelagul Micronezia, ai cărui proprietari l-au valorificat prin intermediul unei tombole internaționale.

Hotelul cu 16 camere, situat pe Insula Kosrae, a fost câștigat de un bărbat din New Wales, care a plătit 49 de dolari americani pentru biletul de tombolă, scrie Rador.

Micuțul hotel, aflat pe Insula Kosrae, insulă situată la nord de Insulele Solomon, a fost construit în 1994 de cuplul australian Doug și Sally Beitz, care își dorește acum să revină acasă și de aceea au decis să vândă hotelul.

Ideea tombolei a avut-o unul dintre fiii lor. Familia Beitz a precizat că, pentru a avea succes pe plan financiar, trebuie să vândă cel puțin 50.000 de bilete de tombolă. Înaintea tragerii la sorți, Doug Beitz și-a exprimat speranța că va ieși învingătoare o persoană care iubește căldura și îi place să întâlnească oameni din toate colțurile lumii.

În mesajul lor video, postat, ieri, pe Facebook, soții Beitz au anunțat că biletul câștigător este cel cu numărul 44.980, deținut de un bărbat din Australia, a cărui identitate nu au dezvăluit-o.

Bărbatul din Australia a intrat astfel în posesia unui hotel total fără datorii, aflat în contract de leasing pe o perioadă de 20 de ani, la care se adaugă un restaurant, câteva autoturisme și un microbuz.

Hotelul este popular în rândul pescarilor și al scafandrilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2686 secunde