Un avion, întors din drum din cauza unui pasager. Ce s-a întâmplat la bordul aeronavei

137
Un avion, întors din drum din cauza unui pasager. Ce s-a întâmplat la bordul aeronavei - qantas7879e1503611844276-1536483130.jpg

Articole recomandate

Un avion care efectua un zbor între orașul australian Perth și Londra, operat de compania aeriană Qantas, a fost nevoit să se întoarcă din drum după două ore din cauza unui pasager recalcitrant, transmite sâmbătă dpa.

Pasagerul respectiv, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost încătușat și preluat de poliția australiană sâmbătă noaptea după ce avionul, un model Boeing 787-9 Dreamliner, a revenit pe aeroportul din Perth (vestul Australiei).

Mai mulți martori au declarat că bărbatul în cauză s-a blocat în toaleta avionului pentru mai mult de o oră, după care a ieșit și a început să țipe și să-i amenințe pe ceilalți pasageri.

''Echipajul a cerut ajutor din partea unor pasageri. Înțeleg că bărbatul a fost imobilizat în partea din spate a avionului'', a declarat o pasageră care a asistat la incident, Christine Kohli.

Zborul direct între Perth și Londra durează aproximativ 17 ore, fiind unul dintre cele mai lungi zboruri fără escală din lume.

Compania aeriană Qantas le-a prezentat scuze celorlalți pasageri ai cursei Perth-Londra, dar a subliniat că va avea în continuare o abordare de toleranță zero față de pasagerii care îi perturbă zborurile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 09 Septembrie 2018
Stire din Actual : TRAGEDIE AVIATICĂ! SUNT CEL PUȚIN 17 MORȚI
Pagina a fost generata in 1.0231 secunde