X
X
Mai multe ştiri online:

Un avion de pasageri a ratat aterizarea și a ajuns pe autostradă!

Ştire online publicată Luni, 27 Ianuarie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto: Hindustan Times
Un avion de pasageri a ratat aterizarea și a ajuns pe autostradă! - ddd-1580121681.jpg
Un avion al companiei Caspian Airlines a ieșit luni de pe pistă, intrând direct pe o autostradă la aterizare, pe un aeroport din sud-vestul Iranului, dar toți pasagerii au fost evacuați în siguranță și nimeni nu este rănit, au anunțat media de stat iraniene, citate de Agerpres.

"Zborul Boeing nr. 6936 al Caspian Airlines cu 135 de pasageri a plecat din Teheran spre Mahshahr luni dimineață devreme. (Avionul) a ieșit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul Mahshahr fără să facă victime", a anunțat agenția de presă de stat IRNA. Citând oficiali ai aviației locale, IRNA a declarat că o problemă tehnică a întârziat aterizarea avionului ceea ce a provocat accidentul. "Avionul nu a luat foc și toți pasagerii au părăsit în siguranță avionul", a declarat pentru IRNA directorul general al aeroporturilor din Khuzestan, Mohammad Reza Rezaei.

Sâmbătă, un avion iranian ce efectua ruta Istanbul-Teheran a efectuat o aterizare de urgență pe un aeroport din capitala Iranului din cauza unei probleme tehnice, a anunțat agenția semioficială de presă Mehr.

Companiile aeriene din Iran au fost afectate de multe accidente, pentru care conducătorii iranieni dau vina pe sancțiunile americane ce blochează companiile aeriene să-și înlocuiască flota îmbătrânită sau să achiziționeze piese de schimb din Occident.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2632 secunde