Un avion cu pasageri a lovit un zid al aeroportului la decolare. Fuselajul s-a rupt!

227
Un avion cu pasageri a lovit un zid al aeroportului la decolare. Fuselajul s-a rupt! - airindia660090318100250-1539511336.jpg

Articole recomandate

Cei doi piloți ai aeronavei în care se aflau 136 de persoane, între cate șase membri ai echipajului aeronavei au fost suspendați după acest accident produs pe aeroportul indian și care, din fericire, nu a făcut victime, deși fuselajul aeronavei era avariat.

Avionul indian și-a continuat zborul care avea programată o durată de zbor de aproximativ 4 ore, au informat oficialitățile indiene, ulterior.

Compania Air India a anunțat, vineri, suspendarea celor doi piloți ai aeronavei indiene în care se aflau cele 136 de persoane, după acest incident care, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Boeingul 737 al companiei Air India a decolat de la Trichy, din Estul statului Tamil Nadu aflat în Sudul Indiei, având ca destinație Dubai. Un comunicat al companiei indiene a informat că responsabilii aeroportuari au "constatat că aparatul percutase zidul de la aeroport, indianexpresse.com.

Informația despre acest accident care nu s-a soldat cu victime a fost raportată pilotuli aeronavei de pasageri care a" semnalat că aparatul era în stare normală de funcționare", a mai explicat compania. Pilotul a decis să schimbe ruta și să se îndrepte către Bombay, ca măsură de precauție".

După 4 ore, cei 130 de pasageri au fost transferați în alt avion pentru a-și continua zborul spre Dubai. Mai multe imagini au apărut pe rețelele de socializare .

Autoritățile indiene au deschis o anchetă în acest caz, iat ministrul Aviației Civile, Suresh Prabhu a declarat, Vineri, că Guvernul a ordonat o anchetă independentă privind "securitatea aeriană" a avioanelor Air India, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5786 secunde