Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Ce i-a spus pompierului ajuns la locul accidentului

607
Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Ce i-a spus pompierului ajuns la locul accidentului - prineseidiana-1567243724.jpg

Articole recomandate

Xavier Gourmelon este pompierul care a ajuns primul la locul tragediei din Paris, unde Prințesa Diana și-a pierdut viața. Când acesta s-a uitat în mașină aproape strivită, a văzut o femeie blondă pe bancheta din spate.


Xavier își amintește perfect accidentul de pe 31 august 1997, din Paris. Inițial, când a văzut-o, acesta nu și-a dat seama că femeia blondă era Prințesa Diana. Nu a realizat că este în pericol, deoarece ea avea ochii deschiși și nu părea să fie rănită.


I-a pus masca de oxigen și a scos-o din masinia, ținându-i capul în mâini. A încercat să o liniștească și să rămână calmă.


Diana l-a întrebat: "Doamne, ce s-a întâmplat?"


Au fost ultimele cuvinte rostite de Daiana. După acel moment, ea nu a mai fost conștientă.


Bărbatul a acceptat să povestească pentru prima dată ce a trăit atunci. El și-a amintit că Prințesa Daiana nu avea nicio urmă de sânge, însă câteva minute mai târziu a intrat în stop cardio-respirator.


"Am început să îi fac masaj cardiac, iar după câteva secunde i-a reventi suflarea. Am fost convins că o să trăiască. În momentul în care a fost urcata în ambulanță, ea trăia. Am aflat ore mai traziu că a murit la spital. Abia atunci am realizat că leziunile interne erau foarte grave. Unul dintre medicii sosiți cu ambulanța a recunoscut-o și ne-a spus cine este", a mărturisit pompierul.


Sursa: Pro TV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7708 secunde