Ucraina / Nadia Savcenko se declară 'gata să se sacrifice din nou pentru Ucraina'

128
Ucraina / Nadia Savcenko se declară 'gata să se sacrifice din nou pentru Ucraina' - nadia-1464188434.jpg

Articole recomandate

Nadia Savcenko, femeia-pilot ucraineană eliberată miercuri după aproape doi ani de detenție în Rusia, a afirmat, odată ajunsă la Kiev, că este 'gata să se sacrifice din nou pentru Ucraina', informează Agerpres.ro.


'Sunt gata să mă sacrific din nou pe câmpul de luptă pentru Ucraina', a declarat Savcenko, cu aer obosit, în fața mulțimii de jurnaliști ce o așteptau pe aeroportul Borispol din Kiev. 'Voi face tot posibilul ca fiecare copil care nu se bucură în prezent de libertate să fie liber. Eroii Ucrainei nu trebuie să moară.(...) Vom trăi și vor fi eroi în forțele armate ale Ucrainei. Vom trăi în Ucraina așa cum trebuie să trăiască un om demn', a spus Nadia Savcenko.

De asemenea, ea le-a mulțumit tuturor ucrainenilor care au luptat pentru eliberarea ei. 'Dacă oamenii nu ar fi vorbit, politicienii ar fi tăcut. Prin urmare, un mare 'mulțumesc' tuturor', a mai adăugat femeia-pilot ucraineană.

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a decorat-o pe femeia-pilot cu ordinul 'Steaua de Aur' și i-a conferit titlul de Erou al Ucrainei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2146 secunde