Tudor Ciuhodaru oferă soluţii pentru valul 4: „Am ajuns cimitirul Europei şi situaţia este critică"

254
Tudor Ciuhodaru oferă soluţii pentru valul 4: „Am ajuns cimitirul Europei şi situaţia este critică

Articole recomandate

Tudor Ciuhodaru, medic UPU la Spitalul de Neurochirurgie Iași, a comentat situaţia pandemiei din România. „Am ajuns cimitirul Europei şi situaţia este critică", spune medicul care le reamintește guvernaţilor că au la îndemâna soluţii pentru a ajuta pacienţii şi spitalele.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.546 noi cazuri de coronavirus. Până astăzi, 41.781 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Potrivit Antena3.ro, întrebat despre această situaţie Tudor Ciuhodaru, medic UPU la Spitalul de Neurochirurgie Iași, a apreciat că am ajuns cimitirul Europei şi situaţia este critică.

" O să devin redundant, pentru că eu spun de la începutul acestei pandemii că există patru pilon de care trebuie să ținem seama ce ar fi putut controla cu succes această pandemie. Tot spun de vreo 4 luni de zile că vine valul 4 şi pilonii sunt foarte clari: testare, vaccinare, distanțare şi asigurarea accesului la tratament rapid.


Testarea extinsă regulată, săptămânală, periodică, ca să înțeleagă guvernanţii pentru a întrerupe pe de-o parte întreruperea lanțului de transmitere şi dacă diagnostichezi la timp, tratezi la timp, ai acces la tratament la timp şi nu ajungi la terapie intensivă.", spune medicul Tudor Ciuhodaru care recomandă guvernaţilor să trimită prin poșta 4 teste gratuite


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4903 secunde