Trump vrea să construiască un zid de 435 km la frontiera cu Mexicul

205
Trump vrea să construiască un zid de 435 km la frontiera cu Mexicul - trump-1579294954.jpg

Articole recomandate

Pentagonul a primit o cerere din partea administrației Trump de a construi circa 435 km de zid la frontiera cu Mexicul și evaluează costul și viabilitatea proiectului, a declarat un oficial din Departamentul Apărării joi, relatează Agerpres.


Dezvăluirea privind cererea venită de la Departamentul Securității Interne (DHS) anunță o altă dispută cu democrații în Congres, care s-au opus și în trecut alocării a miliarde de dolari pentru sporirea măsurilor de securitate la frontieră. Oficialul de rang înalt, care a făcut aceste declarații sub protecția anonimatului, a refuzat să speculeze asupra costului proiectului, dar a menționat că acesta va fi plătit din fondurile Pentagonului pentru combaterea traficului de droguri.


Washington Post a relatat luni despre deliberările interne ale administrației Trump asupra unei cereri în valoare de 7,2 miliarde de dolari. Administrația Trump s-a angajat să construiască cel puțin 400 mile (644 km) de zid de-a lungul frontierei cu Mexicul până în noiembrie 2020, când Trump va candida pentru un nou mandat. În campania sa din 2016, Trump a spus că Mexicul va plăti pentru acest zid, dar guvernul mexican a refuzat acest lucru. Administrația Trump a construit deja aproape 100 de mile (160 km) din zidul de la frontieră.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Stire din Actual : PENTRU FANI… "El Chapo", marcă de bere
Pagina a fost generata in 0.4352 secunde