Trump numește din nou o femeie la conducerea US Air Force

197
Trump numește din nou o femeie la conducerea US Air Force - trump-1558550485.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a anunțat, marți, numirea unei foste ambasadoare și femeie de afaceri din Arizona, Barbara Barrett, la conducerea US Air Force, relatează AFP. 


Dacă această candidatură va fi confirmată de Congres, Barbara Barrett (68 de ani) îi va urma unei alte femei, Heather Wilson, în funcția de ministru adjunct al Apărării pentru armata aerului. 


"Ea va fi excelentă în această funcție", a subliniat președintele american într-un mesaj pe Twitter. 
Soția lui Craig Barrett, fost președinte al gigantului american de componente electronice Intel, Barbara Barrett a fost ambasadoare la Helsinki în timpul președinției lui George W. Bush. 


Soții Barrett sunt finanțatori importanți ai Partidului Republican și Barbara a încercat fără succes să obțină învestitura partidului pentru postul de guvernator al statului Arizona. 


Fostă avocată pasionată de aeronautică, pilot experimentat, ea a prezidat până în 2017 un centru de cercetare în aeronautică, Aerospace Corporation, și face parte printre altele din consiliul de administrație al Rand Corporation, un think tank apropiat Pentagonului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0208 secunde