Trump își vinde hotelul din Washington. Noul proprietar vrea să îi schimbe numele

131
Trump își vinde hotelul din Washington. Noul proprietar vrea să îi schimbe numele - trump-1636990232.jpg

Articole de la același autor

Organizația Trump s-a înțeles cu o firmă de investiții din Miami (CGI Merchant Group) cu privire la vânzarea hotelului Trump International din Washington, D.C. pe suma de 375 de milioane de dolari, informează BBC.


Grupul Hilton a fost contractat de cei de la CGI pentru administrarea hotelului care va fi redenumit în Waldorf Astoria. Se așteaptă ca întreaga afacere să fie finalizată în primele trei luni ale anului viitor. Organizația Trump încearcă să găsească un cumpărător pentru hotelul cu 263 de camere încă din anul 2019.

Potrivit Digi24, hotelul se află într-o clădire istorică care a funcționat ca sediu central al Oficiului Poștal al Statelor Unite și a fost închiriată de Trump de la guvernul american. Ea este situată la doar câteva străzi distanță de Casa Albă.

Clădirea este a doua cea mai înaltă din capitala americană, fiind depășită la acest capitol doar de Monumentul Washington.


Hotelul a fost frecventat des de fanii fostului președinte, de oficiali republicani, dar și de diverși demnitari străini.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3012 secunde