Trump îl atacă din nou pe Biden, care încearcă să își relanseze campania

142
Trump îl atacă din nou pe Biden, care încearcă să își relanseze campania - trump-1570481547.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump l-a atacat, duminică, pe Joe Biden, lansând noi acuzații neverificate împotriva favoritului alegerilor primare democrate la scrutinul prezidențial din 2020 și afirmând că el ar trebui să renunțe la campanie, în contextul în care fostul vicepreședinte a trecut la contraofensivă, relatează AFP.


"Familia Biden a fost cumpărată, pur și simplu", a postat pe Twitter președintele american. 


Suspiciunile sale împotriva familiei Biden se află în centrul unei afaceri explozive legate de Ucraina, care i-a adus lui Donald Trump o procedură de destituire inițiată de adversarii săi democrați.


Președintele american i-a cerut, la 25 iulie, omologului său ucrainean Volodimir Zelenski, într-o convorbire telefonică, să îl ajute să adune informații compromițătoare despre Joe Biden, care conduce în sondaje în cursa pentru obținerea învestiturii democrate. 


Fiul lui Joe Biden, Hunter, făcea parte din consiliul de administrație al companiei Gasholding Burisma din Ucraina în timp ce tatăl său era vicepreședinte.
 
"De fapt, mi-ar plăcea să candidez împotriva lui Joe Biden, care are 1%", a adăugat miliardarul pe Twitter. "Însă cred că nu se va întâmpla acest lucru. Joe adormitul nu va ajunge la linia de start, Joe ar trebui să renunțe", a mai comentat el. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5603 secunde