Trei minori au fost înjunghiați pe o stradă comercială din Haga. Suspectul e în libertate

118
Trei minori au fost înjunghiați pe o stradă comercială din Haga. Suspectul e în libertate - ad00ndamagfzad02njljmtbjmja4ztcx-1575097870.jpg

Articole recomandate

Mai multe persoane au fost rănite, vineri, prin înjunghiere, pe o stradă comercială din capitala Olandei, a anunțat poliția, transmit agențiile internaționale de știri. Suspectul se află încă în libertate. Nu există îndicii că atacul ar fi fost de origine teroristă. Primele imagini de la fața locului!



UPDATE: Televiziunea publică olandeză a transmis că atacul cu cuțitul de la Haga nu pare să fie de natură teroristă, informează Reuters.

"În acest moment nu există niciun indiciu al existenței unei motivații teroriste", a transmis NOS, potrivit Reuters..

UPDATE: Poliția olandeză a anunțat că victimele înjunghiate sunt minore și s-a luat legătura cu familiile lor.

Autoritățile au făcut apel la oameni să ofere informații, dacă au fost martori și au văzut ceva în legătură cu atacul, și să pună la dispoziție orice filmări pe care le-ar avea.

UPDATE: Cel puțin trei persoane au fost înjunghiate. Atacatorul este căutat încă de polițiști.

Poliția din Haga a retras descrierea suspectului difuzată în primele minute ce au urmat atacului, scrie realitatea.net

Incidentul s-a petrecut într-un magazin dintr-un centru comercial de pe artera comercială Grote Marktstraat, una din cele mai mari din Haga, potrivit cotidianului olandez De Telegraaf.

Strada era plină de persoane ieșite la cumpărături de Black Friday, ziua marilor reduceri comerciale. În aceste zile au fost deschise și târgurile de Crăciun.

Suspectul se află încă în libertate. Poliția a anunțat că este căutat un bărbat în jur de 45-50 de ani, cu ten ușor închis la culoare și păr ondulat, și purtând un fular și un trening gri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6428 secunde