TREI MILIOANE DE DOLARI pentru capul lui Trump! Vezi cine oferă banii!

Marţi, 21 Ianuarie 2020
215
Un deputat iranian a anunțat o recompensă de 3 milioane de dolari pentru ''oricine îl omoară pe (președintele american Donald) Trump'', a relatat agenția semioficială ISNA, preluată marți de Reuters și Agerpres. "Din partea populației din provincia Kerman, vom plăti o recompensă de 3 milioane de dolari cash oricui îl va ucide pe Trump", le-a spus colegilor din parlament deputatul Ahmad Hamzeh. Acesta nu a precizat dacă este vorba de o decizie luată de conducătorii religioși ai Iranului de a-l amenința pe președintele american, notează Reuters.

Kerman este orașul natal al lui Qassem Soleimani, liderul Forței Al-Qods, însărcinată cu operațiunile externe ale Gardienilor Revoluției, și arhitectul strategiei Iranului în Orientul Mijlociu. Soleimani a fost ucis într-un raid american cu dronă la 3 ianuarie, în Irak.

Ahmad Hamzeh a mai afirmat în parlament că, dacă țara sa ar dispune de arme nucleare, ar fi "mai bine protejată de amenințări". "Ar trebui să ne punem pe agendă producerea de rachete cu rază lungă de acțiune capabile să transporte focoase neconvenționale. Este dreptul nostru firesc", a adăugat deputatul iranian.

Pagina a fost generata in 0.1945 secunde