Transportul în tunelul Marmaray a fost oprit pentru scurt timp, la doar o zi de la inaugurare

181
Transportul în tunelul Marmaray a fost oprit pentru scurt timp, la doar o zi de la inaugurare - marmaray-1383128649.jpg

Articole recomandate

Transportul în tunelul feroviar Marmaray, care trece pe sub Strâmtoarea Bosfor, a fost întrerupt temporar miercuri, după o zi de la ceremonia de inaugurare.

Transportul în acest tunel a fost oprit pentru o perioadă de timp scurtă, în urma unei pene de electricitate care s-a produs miercuri dimineață, scrie publicația turcă Hurriyet.

În prezent, transportul în tunlul care face legătura între zonele europeană și asiatică a Istanbulului a fost reluată după rezolvarea problemei și continuă fără incidente.

Proiectul a fost inaugurat marți, în cadrul unei ceremonii la care au participat lideri turci, dar și premeirii japonez Shinzo Abe și român Victor Ponta, președintele somalez Hasan Sheikh Mahmud și numeroși funcționari publici străini.

Deși Guvernul turc și municipalitatea Istanbulului și-au exprimat încrederea puternică în Marmaray, pe care l-au prezentat ca pe "proiectul secolului", critici au afirmat că tunelul a fost deschis în pripă, fără controale de securitate adecvate.

De asemenea, a fost criticată mai ales rezistența proiectului în eventualitatea unui cutremur, în contextul în care regiunea Marmara este o zonă majoră de cutremure.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8492 secunde