Tragedie pe o autostradă din Bulgaria: Cel puțin 45 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc

198
Tragedie pe o autostradă din Bulgaria: Cel puțin 45 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc - deces-1637652331.jpg

Articole recomandate

​Cel puțin 45 de oameni, printre care 12 copii, au murit după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat și a luat foc pe o autostradă din Bulgaria. Doar 7 pasageri au supraviețuit tragediei, aceștia reușind să iasă din vehicul în timp util. Ei au fost transportați la un spital din Sofia și sunt în stare stabilă. Autocarul transporta turiști care veneau din Turcia și se întorceau acasă, în Macedonia de Nord, relatează Reuters și BBC. Ministrul bulgar de interne a precizat că 45 de oameni au murit, acesta fiind cel mai tragic bilanț înregistrat vreodată pe șoselele din Bulgaria.


Autovehiculul ar fi intrat într-o barieră de pe marginea autostrăzii, însă nu se cunoaște cauza exactă a accidentului. O anchetă a fost demarată, informează presa locală.


Ministrul bulgar de interne Boiko Rashkov a venit la locul tragediei. Potrivit acestuia cadavrele erau ”complet carbonizate”.


Autocarul venea din Turcia și avea plăcuțe de înmatriculare în Macedonia de Nord.


Traficul a fost oprit în zonă, iar premierul Macedoniei de Nord Zoran Zaev a contactat autoritățile bulgare pentru a discuta despre tragedie. Majoritatea victimelor erau cetățeni ai acestei țări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4404 secunde