TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! CINCI ROMÂNI MORȚI ÎN OLANDA. Un copil de nici trei ani a rămas fără ambii părinți

2477
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI! CINCI ROMÂNI MORȚI ÎN OLANDA. Un copil de nici trei ani a rămas fără ambii părinți - e385dc6198e96999450d252f631c3a9b-1521713899.jpg
Nenorocirea petrecută în Olanda, în urma căreia cinci tineri români au murit, a îndoliat două familii din Caracal. Cosmin Zîmbrea, Adina Soreanu și Aurel Soreanu sunt trei dintre cei care și-au pierdut viața în urma tragicului accident petrecut luni.


Cosmin, sora acestuia Adina și soțul fetei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, din Olanda, și luni se întorceau spre orașul german Goch, unde locuiau, după ce ieșiseră din tură. Alături de cei trei se afla și logodnica lui Cosmin, Andreea, rănită grav în același accident, dar și alți colegi de muncă, scrie gazetanoua.ro

Adina și Aurel Soreanu lasă în urmă un copilaș ce în această vară va împlini trei ani.

Cinci cetățeni români - patru bărbați și o femeie - au murit luni într-un accident rutier petrecut în Olanda. Microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion. Tragedia s-a petrecut pe o șosea din sudul țării, N270, dar nu se știe deocamdată ce anume a cauzat accidentul. Cert e că românii ieșiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau.

Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, care a distrus autoturismul aproape în întregime. Drumul a fost închis circulației pe ambele sensuri câteva ore.

Mai multe echipaje de intervenție au ajuns la locul locului, dar nu i-au mai putut salva pe cinci dintre răniți. În accident au mai fost rănite patru persoane, care au fost transportate la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3278 secunde