X
X
Mai multe ştiri online:

Thierry Breton, noua propunere de comisar european a Franței

Ştire online publicată Vineri, 25 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele francez Emmanuel Macron l-a propus pe Thierry Breton, actualul președinte-director general al grupului de servicii informatice Atos și fost ministru ale economiei, pentru postul de comisar european din partea Franței, a anunțat, ieri, Palatul Elysée, la două săptămâni după respingerea lui Sylvie Goulard de către Parlamentul European, transmite AFP. 


"Președintele Republicii i-a transmis Ursulei von der Leyen, președinta aleasă a Comisiei Europene, propunerea sa de numire a lui Thierry Breton ca membru al Comisiei Europene", a comunicat Palatul Elysée. 


Pentru Paris, obiectivul principal, acela al păstrării amplului portofoliu obținut pentru comisarul francez - politica industrială, piața internă, societate digitală, apărare și spațiu - a fost atins, președinția de la Elysée precizând că Emmanuel Macron a primit asigurări în acest sens de la Ursula von der Leyen. 


"Ceea ce mă interesează este portofoliul! M-am bătut pentru un portofoliu!", a declarat Macron atunci când a aflat cu iritare despre respingerea lui Sylvie Goulard, la 10 octombrie.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3767 secunde